Závodní stravování

Seznam Alergenů

Verze pro TISK (z technických důvodů je rozvržen tisk na 2 strany)

Pondělí 17.3.2025

Polévka

Vločková se zeleninou (1,9) 

1

Maďarský guláš, houskový knedlík (1,3,7,9)

2

Rizoto s kuřecím trhaným masem a zeleninou, sypané sýrem (7,9)

3

Smažený květák, brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10)

4

Zapečené těstoviny s uzeným masem a sýrem (1,3,6,7,9)

Zeleninový talíř, smažený květák (1,3,7,9)

 

 

 

Úterý 18.3.2025

Polévka

Hrachová (1,9)

1

Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík (1,3,7,9)

2

Pečená kotleta, šťouchané brambory s cibulkou (1,9)

3

Kuřecí nudličky ve špenátovém bešamelu, dušená rýže(1,7,9)

4

Smažený sýr se šunkou, brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10)

5

Zeleninový talíř, smažený sýr se šunkou (1,3,7,9)

 

 

Středa 19.3.2025

Polévka

Zeleninová s vejci (3,9)

1

Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9,10)

2

Vepřové ražniči s lečem, opékaný brambor (1,9)

3

Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,7,9,10)

4

Kuřecí roláda se šunkou a sýrem, bramborová kaše (1,7,9)

5

Zeleninový talíř, smažený vepřový řízek (1,3,7,9) 

 



 

   

Čtvrtek 20.3.2025

Polévka

Gulášový z vepřového masa (1,9)

1

Hovězí kostky na žampionech, dušená rýže (1,9)

2

Pečená kotleta, dušená kapusta, brambor (1,9)

3

Přírodní sekaný řízek, brambor, tatarská omáčka (1,3,7,9,10)

4

Zapečené špagety s kuřecím masem, smetanou a zeleninou (1,3,7,9)

5

Zeleninový talíř, přírodní sekaný řízek  (1,3,7,9)

 

 



 

 

Pátek 21.3.2025

Polévka

Hovězí se zavářkou (1,9)

1

Španělský ptáček, dušená rýže (1,3,9,10)

2

Pečený vepřový bůček, zelí, houskový knedlík (1,3,7,9)

3

Smažený křehký kuřecí řízek, bramborová kaše (1,3,7)

4

Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše(1,7,9)

5

Zeleninový talíř, pečené kuřecí stehno(1,9)

 Změna jídel vyhrazena!

Jídla připravili a dobrou chuť Vám přejí kuchaři restaurace Punkva.
Těšíme se na Vaši další návštěvu.

Translate »