Závodní stravování

Seznam Alergenů

Verze pro TISK (z technických důvodů je rozvržen tisk na 2 strany)

Pondělí 10.2.2025

Polévka

Květáková s vejci (1,3,9) 

1

Hovězí vařené, žampionová omáčka, houskový knedlík (1,3,7,9)

2

Vepřový steak, fazolové lusky se slaninou, ½ brambor (1,9)

3

Kuřecí řízečky v sýrovém těstíčku, bramborová kaše (1,3,7)

4

Francouzské brambory (1,3,6,7,9)

Zeleninový talíř, smažený sýr (1,3,7,9)

 

 

 

Úterý 11.2.2025

Polévka

Krupková (1,9)

1

Milánské špagety, sypané sýrem (1,3,7,9,12)

2

Pečená kotleta s hořčicovou omáčkou, opékané brambory (1,9,10)

3

Smažená vepřová játra, bramborová kaše (1,3,7)

4

Kuřecí kousky na paprice, těstoviny (1,3,7,9)

5

Zeleninový talíř, smažená vepřová játra (1,3,7,9)

 

 

Středa 12.2.2025

Polévka

Hovězí se zavářkou (1,3,9)

1

Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9,10)

2

Řecký špíz, brambor (1,9)

3

Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,7,9,10)

4

Pečené kuře, dušená rýže (1,9)

5

Zeleninový talíř, smažený vepřový řízek (1,3,7,9) 

 



 

   

Čtvrtek 13.2.2025

Polévka

Hrášková (1,7,9)

1

Hovězí kostky na slanině, těstoviny (1,3,9)

2

Plovdivské vepřové maso, dušená rýže (1,9)

3

Smažený vepřový karbanátek, bramborová kaše (1,3,7)

4

Bramborové halušky s uzeným masem a kysaným zelím (1,3,6,7,9)

5

Zeleninový talíř, smažený vepřový karbanátek (1,3,7,9)

 

 



 

 

Pátek 14.2.2025

Polévka

Hrstková (1,9)

1

Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže (1,3,9)

2

Vepřový vrabec, zelí, houskový knedlík (1,3,7,9)

3

Přírodní kuřecí kapsa (kuřecí játra), bramborová kaše (1,7,9)

4

Smažené žampiony, brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10)

5

Zeleninový talíř, smažené žampiony (1,3,7,9)

 Změna jídel vyhrazena!

Jídla připravili a dobrou chuť Vám přejí kuchaři restaurace Punkva.
Těšíme se na Vaši další návštěvu.

Translate »