Závodní stravování

Seznam Alergenů

Verze pro TISK (z technických důvodů je rozvržen tisk na 2 strany)

Pondělí 06.02.2023

Polévka

Bramborová (1,3,9) 

1

Hovězí vařené, rajská omáčka, houskový knedlík (1,3,7,9)

2

Rizoto se žampiony a kuřecím masem, sypané sýrem (7,9)

3

Vepřový řízek „ondráš“, bramborová kaše (1,3,7)

4

Smažený sýr niva, brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10)

5

Zeleninový talíř, smažený sýr niva (1,3,7,9)


 

Úterý 07.02.2023

Polévka

Špenátová s vejci (1,3,7,9)  

1

Hovězí kostky na slanině, těstoviny (1,3,9)

2

Kuřecí steak, míchaná zelenina, ½ brambor (1,9)

3

Čevabčiči s cibulí a hořčicí, brambor (1,3,10)

4

Zapečené těstoviny se šunkou, sýry a smetanou (1,3,7,9)

5

Zeleninový talíř, čevabčiči (1,3,9)

 

Středa 08.02.2023

Polévka

Cibulačka (9)

1

Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9,10)

2

Mikulovský dlabanec (1,3,9)

3

Smažený vepřový řízek, bramborový salát s majonézou (1,3,7,9,10)

4

Grilovaný hermelín, brambor, tatarská omáčka (7,9)

5

Zeleninový talíř, smažený vepřový řízek (1,3,7,9)

 

 


 

   

Čtvrtek 09.02.2023

Polévka

Frankfurtská (1,7,9)

1

Domažlické ragú, těstoviny (1,3,7,9)

2

Pečené variace, zelí, houskový knedlík (1,3,7,9)

3

Vysočanský karbanátek, bramborová kaše (1,3,7)

4

Kuřecí kung-pao, dušená rýže (1,5,6,9)

5

Zeleninový talíř, vysočanský karbanátek (1,3,9)

 

 

 

Pátek 10.02.2023

Polévka

Hovězí se zavářkou (1,3,9)

1

Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže (1,3,9)

2

Uzená kýta, bramborová kaše (6,7)

3

Smažená kuřecí kapsa, bramborová kaše (1,3,7)

4

Smažené žampiony, brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10)

5

Zeleninový talíř, smažené žampiony (1,3,7,9)

 

 

 Změna jídel vyhrazena!

Jídla připravili a dobrou chuť Vám přejí kuchaři restaurace Punkva.
Těšíme se na Vaši další návštěvu.

Translate »