Závodní stravování

Seznam Alergenů

Verze pro TISK (z technických důvodů je rozvržen tisk na 2 strany)

Pondělí 20.1.2020

Polévka

Krupicová s vejci (1,3,9)

1

Hovězí vařené, rajská omáčka, houskový knedlík (1,3,7,9)

2

Vepřový plátek s vídeňskou cibulkou, bramborová kaše (1,7,9)

3

Zapečené těstoviny s uzeným masem (1,3,6,7)

4

Kuřecí nudličky na kari, špagety (1,3,7,9)

5

Zeleninový talíř, smažený sýr (1,3,7,9)



Úterý 21.1.2020

Polévka

Fazolová (1,9)

1

Pečené čertovské plecko na pivě, brambor (1,9)

2

Sekaná pečeně, šťouchané brambory s cibulkou (1,3,9)

3

Švej-ču-žou z vepřového masa, dušená rýže (1,6,9)

4

Kuřecí řízečky v sýrovém těstíčku, bramborová kaše (1,3,7)

5

Zeleninový talíř, sekaná pečeně (1,3,9)

 

Středa 22.1.2020

Polévka

Hovězí s drobením (1,3,9)

1

Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9,10)

2

Vepřové ražniči s lečem, brambor (1,9)

3

Smažený vepřový řízek, bramborový salát s majonézou (1,3,7,9,10)

4

Restovaná vepřová játra, dušená rýže (1,9)

5

Zeleninový talíř, smažený vepřový řízek (1,3,7,9) 

   

Čtvrtek 23.1.2020

Polévka

Italská (1,3,9)

1

Hovězí kostky na hrášku, těstoviny (1,3,9)

2

Pečené koleno, hlávkové zelí, houskový knedlík (1,3,7,9)

3

Přírodní kuřecí plátek, sázené vejce, bramborová kaše (1,3,7,9)

4

Kuřecí roláda, dušená rýže (1,3,9)

5

Zeleninový talíř, smažený sýr (1,3,7,9)

 

Pátek 24.1.2020

Polévka

Hovězí s nudlemi (1,3,9)

1

Zahradnická roláda, dušená rýže (1,3,9)

2

Vepřový vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík (1,3,7,9)

3

Smažená kuřecí kapsa (eidam, šunka), bramborová kaše (1,3,7)

4

Mix steak, bramborová kaše (1,7,9)

5

Zeleninový talíř, grilovaný hermelín (3,7,9)

 Změna jídel vyhrazena!

Jídla připravili a dobrou chuť Vám přejí kuchaři restaurace Punkva.
Těšíme se na Vaši další návštěvu.

Translate »