Závodní stravování

Seznam Alergenů

Verze pro TISK (z technických důvodů je rozvržen tisk na 2 strany)

Pondělí 26.5.2025

Polévka

Bramborová (1,9) 

1

Hovězí vařené, koprová omáčka, houskový knedlík (1,3,7,9)

2

Zapečený vepřový steak (restovaná cibulka, hermelín), bramborová kaše (1,7,9)

3

Smažený květák, brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10)

4

Zapečené brambory s brokolicí, a kuřecím masem (1,3,7,9)

Zeleninový talíř, smažený květák (1,3,7,9)

Koprová omáčka, vařené vejce 2 ks, brambor (1,3,7,9) 

 

Úterý 27.5.2025

Polévka

Drožďová s vejci (1,3,9)

1

Hovězí kostky na žampionech, dušená rýže (1,9)

2

Vepřový vrabec, zelí, houskový knedlík (1,3,7,9)

3

Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurek (1,3,7,9) 

4

Hermelín v bramborovém těstíčku, brambor (1,3,9)

5

Zeleninový talíř, sekaná pečeně (1,3,7,9)

 

 

Středa 28.5.2025

Polévka

Uzený vývar s kroupami (1,9)

1

Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9,10)

2

Ďábelská masová směs, dušená rýže (1,6,9)

3

Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,7,9,10)

4

Zapečené rybí filé, smetanová omáčka, bramborová kaše (1,4,7,9)

5

Zeleninový talíř, smažený vepřový řízek (1,3,7,9) 

 



 

   

Čtvrtek 29.5.2025

Polévka

Kapustová (1,9) 

1

Vepřový vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík (1,3,7,9)

2

Pečená krkovička, dušená rýže (1,9)

3

Smažený sýr se šunkou, brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10)

4

Špagety s kuřecím masem, bešamelovou omáčkou (1,3,7,9)

5

Zeleninový talíř, smažený sýr se šunkou (1,3,7,9)

 

 



 

 

Pátek 30.5.2025

Polévka

Hovězí vývar se zavářkou (1,3,9)

1

Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže (1,3,9)

2

Pečené variace, zelí, houskový knedlík (1,3,7,9)

3

Bořitovský kuřecí řízek, bramborová kaše (1,3,7)

4

Vepřová játra na roštu, brambor, tatarská omáčka (1,3,7,9,10)

5

Zeleninový talíř, smažený sýr (1,3,7,9)

 Změna jídel vyhrazena!

Jídla připravili a dobrou chuť Vám přejí kuchaři restaurace Punkva.
Těšíme se na Vaši další návštěvu.

Translate »