Závodní stravování

Seznam Alergenů

Verze pro TISK (z technických důvodů je rozvržen tisk na 2 strany)

Pondělí 5.5.2025

Polévka

Vločková se zeleninou (1,9) 

1

Hovězí vařené, rajská omáčka, houskový knedlík (1,3,7,9)

2

Kuřecí steak, sázené vejce, bramborová kaše (1,3,7,9)

3

Smažený sýr hermelín, brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10)

4

Francouzské brambory (1,3,6,7,9)

Zeleninový talíř, smažený sýr hermelín (1,3,7,9) 

 

 

 

Úterý 6.5.2025

Polévka

Frankfurtská (1,7,9)

1

Pečená kotleta, dušená kapusta, brambor (1,9)

2

Vepřové výpečky, zelí, houskový knedlík (1,3,7,9)

3

Kuřecí kousky na paprice, těstoviny (1,3,7,9)

4

Čočka na kyselo, opékaný klobás, chléb, okurek (1,9)

5

Zeleninový talíř, pečená kotleta  (1,3,7,9)

Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb, okurek (1,3,9) 

Středa 7.5.2025

Polévka

Hovězí vývar s masovým kapáním (1,3,7,9)

1

Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9,10)

2

Mikulovský dlabanec (1,3,7,9,10,12)

3

Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,7,9,10)

4

Kuřecí rolka se šunkou a sýrem se smetanovou omáčkou, bramborová kaše (1,7,9)

5

Zeleninový talíř, smažený vepřový řízek (1,3,7,9) 

 



 

   

Čtvrtek 8.5.2025

Polévka

 

1

 

2

 

3

ZAVŘENO

4

 

5

 

 

 



 

 

Pátek 9.5.2025

Polévka

 

1

 

2

 

3

ZAVŘENO

4

 

5

 

 Změna jídel vyhrazena!

Jídla připravili a dobrou chuť Vám přejí kuchaři restaurace Punkva.
Těšíme se na Vaši další návštěvu.

Translate »