Závodní stravování

Seznam Alergenů

Verze pro TISK (z technických důvodů je rozvržen tisk na 2 strany)

Pondělí 21.10.2019

Polévka

Selská (1,3,9)

1

Uzená kýta, křenová omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9)

2

Přírodní vepřový řízek, bramborová kaše (1,7,9)

3

Ďábelská masová směs, dušená rýže (1,6,9)

4

Smažené rybí filé, bramborová kaše (1,3,4,7)

5

Zeleninový talíř, smažený sýr (1,3,7,9)

6

Fazole po bretaňsku, opékaný klobás, chléb, okurek (1,3,7,9) 

Úterý 22.10.2019

Polévka

Hovězí s masovou rýží (1,3,7,9)

1

Znojemské hovězí kostky, těstoviny (1,3,9)

2

Pečené variace, hlávkové zelí, houskový knedlík (1,3,7,9)

3

Mix steak, bramborová kaše (1,7,9)

4

Ledvinky na cibulce, dušená rýže (1,9)

5

Zeleninový talíř, smažený sýr (1,3,7,9)

6

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7) 

Středa 23.10.2019

Polévka

Česneková s osmaženým chlebem (1,3,9)

1

Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9,10)

2

Čertovské plecko na pivě, brambor (1,9)

3

Smažený vepřový řízek, bramborový salát s majonézou (1,3,7,9,10)

4

Přírodní kuřecí kapsa, bramborová kaše (1,7,9) 

5

Zeleninový talíř, smažený vepřový řízek (1,3,7,9) 

   

Čtvrtek 24.10.2019

Polévka

Zelná červená (1,3,9)

1

Mexický guláš, dušená rýže (1,7,9)

2

Bratislavské vepřové plecko, houskový knedlík (1,3,7,9)

3

Čevabčiči s cibulí a hořčicí, brambor (1,3,10)

4

Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek (1,3,6,9)

5

Zeleninový talíř, čevapčiči s cibulí a hořčicí (1,3,9,10)

6

Jitrnicový prejt, kysané zelí, brambor (1,9) 

Pátek 25.10.2019

Polévka

Hovězí s drobením (1,3,9)

1

Španělský ptáček, dušená rýže (1,3,9,10)

2

Pečená krkovička, kysané zelí, bramborový knedlík (1,3,9)

3

Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s majonézou (1,3,7,9,10)

4

Kuřecí roláda, bramborová kaše (1,7,9) 

5

Zeleninový talíř, smažený kuřecí řízek (1,3,7,9) 

 Změna jídel vyhrazena!

Jídla připravili a dobrou chuť Vám přejí kuchaři restaurace Punkva.
Těšíme se na Vaši další návštěvu.

Translate »