Závodní stravování

Seznam Alergenů

Verze pro TISK (z technických důvodů je rozvržen tisk na 2 strany)

Pondělí 18.3.2019

Polévka

Bramborová (1,9)

1

Hovězí vařené, koprová omáčka, houskový knedlík (1,3,7,9)

2

Rizoto z vepřového masa (7,9)

3

Přírodní vepřový řízek v šouletu (1,9)

4

Vykostěné kuřecí stehno, bramborová kaše (1,3,7)

5

Zeleninový talíř, smažený sýr (1,3,7)

 

 

Úterý 19.3.2019

Polévka

Krupicová s vejci (1,3,7)

1

Guláš „Punkva“, houskový knedlík (1,3,7)

2

Vepřový řízek „ondráš“, bramborová kaše (1,3,7)

3

Masová směs, dušená rýže (1,6,9)

4

Moravská jehla se sýrem, opékaný brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10)

5

Zeleninový talíř, moravská jehla se sýrem (1,3,7)

 

 

Středa 20.3.2019

Polévka

Cibulačka (1,9)

1

Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9,10)

2

Mikulovský dlabanec (1,3,9)

3

Smažený vepřový řízek, bramborový salát s majonézou (1,3,7,9,10)

4

Kuřecí roláda se sýrem a šunkou, dušená rýže (1,7,9)

5

Zeleninový talíř, smažený vepřový řízek (1,3,7)

   

Čtvrtek 21.3.2019

Polévka

Kapustová (1,9)

1

Hovězí kostky po znojemsku, těstoviny (1,3,9)

2

Zapečené špagety s vepřovým masem (1,3,9)

3

Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurek (1,3,7)

4

Vepřové ledvinky na cibulce, dušená rýže (1,9)

5

Zeleninový talíř, smažený sýr (1,3,7)

 

Pátek 22.3.2019

Polévka

Krupková (1,9)

1

Španělský ptáček, dušená rýže (1,3,9,10)

2

Uzená kýta, hlávkové zelí, houskový knedlík (1,3,6,7,9)

3

Smažená kuřecí kapsa (eidam, šunka), bramborová kaše (1,3,7)

4

Grilovaný hermelín, brambor, tatarská omáčka (3,7,10)

5

Zeleninový talíř, grilovaný hermelín (7)

 Změna jídel vyhrazena!

Jídla připravili a dobrou chuť Vám přejí kuchaři restaurace Punkva.
Těšíme se na Vaši další návštěvu.

Translate »